Η Κλινική

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Κυανούς Σταυρός Πατρών εκεί που η Ιατρική Υπευθυνότητα, η Εμπειρία, το Επιστημονικό Ήθος και η Νοσηλευτική Φροντίδα συντάσσονται στην Υπηρεσία του Νεφρολογικού Ασθενή.

Ιστορικό

Ο “ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε”,  είναι μια Νεφρολογική Μονάδα που άρχισε τη λειτουργία της  το Νοέμβριο του 2002, ενώ αποτελεί συνέχεια προγενέστερης μονάδας αιμοκάθαρσης, της πρώτης ιδιωτικής μονάδας που ιδρύθηκε στην περιφέρεια, εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, το 1975. Διαθέτει 26 μηχανήματα αιμοκάθαρσης, ενώ  έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης 140-150 ασθενών.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Κυανούς Σταυρός Πατρών παραμένει πάντα στην Γερμανού 115 στην άνω πόλη είναι αυτόνομη και δεν έχει κάποιο άλλο παράρτημα στην Πάτρα προς αποφυγήν οποιασδήποτε σύγχυσης που καλλιεργείται τεχνηέντως από ανταγωνιστές του χώρου.

κυανούς σταυρός πάτρα προσωπικό
κυανους σταυρός προσωπικό
καρδιολόγος για αιμοκάθαρση

Εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Η ιατρική φροντίδα παρέχεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που διαθέτει πολυετή εμπειρία. Ιατρικό προσωπικό εποπτεύει τους ασθενείς  καθόλη τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης και είναι στην διάθεση των ασθενών όλο το 24 ωρο. Στο ιατρικό προσωπικό συγκαταλέγονται νεφρολόγοι με πολυετή εμπειρία, έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον και εξειδίκευση σε διεθνή αναγνωρισμένα νεφρολογικά κέντρα, παθολόγος, ψυχίατρος, ψυχολόγος, διατροφολόγος, νευρολόγος και άλλες ειδικότητες, καθώς και εξειδικευμένος καρδιολόγος, ο οποίος καθημερινά συμμετέχει στη φροντίδα και σωστή περίθαλψη των ασθενών.
Ο καρδιολόγος κάνει υπερήχους καρδιάς κατά την διάρκεια της συνεδρίας της αιμοκάθαρσης, μια πρωτοβουλία του Κυανού Σταυρού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αλλοδαπών, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ομιλεί τη Γερμανική, Αγγλική και Ιταλική γλώσσα. Επιπρόσθετα, υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης στα Ρωσικά.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας η  βέλτιστη ιατρο-νοσηλευτική παρακολούθηση των ασθενών μας σε άρτιες συνθήκες υγιεινής και περιβάλλοντος.

Υπογραμμίζεται ότι οι συνεδρίες αιμοκάθαρσης στην μονάδα μας ειναι ΔΩΡΕΑΝ, αφου καλύπτονται όλα τα έξοδα συνεδριών αιμοκάθαρσης και μετακίνησης από τα ασφαλιστικά ταμεία. Σε περίπτωση που χρειαστεί δε μεταφορά με το ασθενοφόρο μας, οι ασθενείς μας ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ.

Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών

Η Μονάδα είναι συνδεδεμένη με τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες σε νεφροπαθείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην περιοχή μας. Οι επισκέπτες μας θα αισθανθούν ασφάλεια και μπορούν να μας εμπιστευθούν ό,τι αφορά στην περίθαλψη τους.

Οι χώροι μας

Οι Υπηρεσίες του ΚΥΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ έχουν την πιστοποίηση του Διεθνές Προτύπου Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας των μονάδων Υγείας ISO και έχουμε ανταποκριθεί με επιτυχία σε όλους τους υγειονομικούς ελέγχους και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτεί η πανδημία.

Δεχόμαστε συμβάσεις με όλους τους ασφαλιστικούς φορείς της Ελλάδας, αλλά και τους διεθνείς

Πιστοποίηση του Διεθνές Προτύπου Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας των μονάδων Υγείας ISO

Παροχές

Ευρύχωρος χώρος αιμοκάθαρσης

Ασθενοφόρο και βανάκι για δωρεάν μεταφορά ασθενών

Συνεργασία με Ιατρούς άλλων ειδικοτήτων

Υποδομές με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές

Το προσωπικό μας

Εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία

2023-03-13T13:41:18+02:00

Dr. Γκουίας Κωνσταντίνος

Καρδιολόγος
9 χρόνια εμπειρίας στην αιμοκάθαρση
Διενέργεια υπερήχων καρδιάς κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αιμοκάθαρσης

2023-03-13T13:41:18+02:00

Dr. Γκουίας Κωνσταντίνος

Καρδιολόγος
9 χρόνια εμπειρίας στην αιμοκάθαρση
Διενέργεια υπερήχων καρδιάς κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αιμοκάθαρσης

Είμαστε εδώ για εσάς

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατό

Το προσωπικό της κλινικής μας είναι στην διάθεση των φιλοξενούμενων νεφροπαθών για κάθε ερώτηση που αφορά στην θεραπεία υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας με αιμοκάθαρση αλλά και σε ό,τι αφορά την ευρύτερη διαμονή τους στην περιοχή μας.

ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Με την υποβολή των στοιχείων μου, συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου