Επικοινωνία

Καλέστε μας για ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς, με e-mail ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατό.

ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Με την υποβολή των στοιχείων μου, συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου

Πρόσβαση

Η Πάτρα βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο 200 χιλ.από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Αθήνα) και 35 χιλ.από το αεροδρόμιο του Αράξου. Η επικοινωνία με όλα σχεδόν τα λιμάνια της Ιταλίας (Ανγκονα,         Πριντεζι,Μπάρι) κτλ. με πολυτελή πλοία είναι πυκνή.

Σε απόσταση περίπου 100χιλ.βρίσκονται γνωστές αρχαίες πόλεις όπως Ολύμπια, Δελφοί, Αρχαία Κόρινθος, Μυκήνες και Επίδαυρος. Από την Πάτρα μπορεί κανείς να εξορμήσει σε όμορφες παραλίες με μεγάλες ξενοδοχίακές εγκαταστάσεις όπως Καλογριά, Κυλλήνη κτλ. καθώς και στα νησιά της Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Ιθάκης και Λευκάδας.

Έχετε απορίες;

Το προσωπικό της κλινικής μας είναι στην διάθεση των φιλοξενούμενων νεφροπαθών για κάθε ερώτηση που αφορά στην θεραπεία υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας με αιμοκάθαρση αλλά και σε ό,τι αφορά την ευρύτερη διαμονή τους στην περιοχή μας.

Παράλληλα αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για σφαιρική προαγωγή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και στο περιβάλλον μίας πόλης, κρίνουμε ότι είναι η πλέον αρμόδια ώστε να παρέχει υπηρεσίες στους Νεφροπαθείς απ’ όλη την Ελλάδα σε περίπτωση που διαμένουν στην περιοχή για μικρό χρονικό διάστημα ή σε περίοδο διακοπών.