Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ Χρυσόστομου δέχθηκαν οι ιδιοκτήτες της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Κυανούς Σταυρός Πατρών νεφρολόγοι κα Κωνσταντίνα Τρίγκα και κος Περικλής Δουζδαμπάνης, το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και οι αιμοκαθαιρόμενοι ασθενείς. Ο Μητροπολίτης Πατρών κος Χρυσόστομος χαιρέτησε προσωπικά όλους τους ασθενείς και εξήρε τους νεφρολόγους κα Κωνσταντίνα Τρίγκα και κο Περικλή Δουζδαμπάνη, την προϊσταμένη κα Καλλιόπη Χατζηδάφνη καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα και την αγάπη με την οποία περιθάλπουν τους ασθενείς τους.
Ο “ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε”, είναι μια ιστορική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης που άρχισε την λειτουργία της τον Νοέμβριο του 2002, ενώ αποτελεί συνέχεια προγενέστερης μονάδας αιμοκάθαρσης και συγκεκριμένα της πρώτης ιδιωτικής μονάδας που ιδρύθηκε στην περιφέρεια (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης) από τον αείμνηστο κο Κωνσταντίνο Τρίγκα το έτος 1975. Συνεχίστρια της άκρως επιτυχημένης και πρωτοπόρας αυτής μονάδας εδώ και 19 χρόνια είναι η κόρη του ιδρυτή του Κυανού Σταυρού κα Τρίγκα Κωσταντίνα επίσης νεφρολόγος και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ενώ Επιστημονικά Υπεύθυνος είναι ο νεφρολόγος κος Περικλής Δουζδαμπάνης επίσης διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών και Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Οι νεφρολόγοι του Κυανού Σταυρού εκτός από τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και την διδακτορική διατριβή τους, έχουν μετεκπαιδευθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Toρόντο Καναδά με υποτροφία από την Ελληνική Νεφρολογία Εταιρεία καθώς και από τον Καναδικό Οργανισμό Peritoneal Bulletin, έχουν συγγράψει πληθώρα εργασιών σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και συμμετέχουν σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως ομιλητές. Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης “ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε”, βρίσκεται στην Άνω πόλη επί της Γερμανού 115 και διαθέτει 25 μηχανήματα αιμοκάθαρσης, ενώ έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης 140-150 ασθενών.

Πηγή: thebest.gr

Είμαστε εδώ για εσάς

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατό

Το προσωπικό της κλινικής μας είναι στην διάθεση των φιλοξενούμενων νεφροπαθών για κάθε ερώτηση που αφορά στην θεραπεία υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας με αιμοκάθαρση αλλά και σε ό,τι αφορά την ευρύτερη διαμονή τους στην περιοχή μας.

ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Με την υποβολή των στοιχείων μου, συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου