Για την υποστήριξη και τη φροντίδα προς τον αγαπημένο τους σύζυγο και πατέρα.

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Κυανούς Σταυρός Πατρών» και ιδιαίτερα τη νεφρολόγο ιατρό Κα. Κωνστάντζα Τρίγκα, για το ήθος, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν καθ’ όλο το διάστημα της θεραπείας του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Νικόλαου Σπαθάρα.

Επιπλέον, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας, στη «ψυχή» του «Κυανούς Σταυρός», στον θεράποντα ιατρό Περικλή Δουζδαμπάνη, έναν εξαίρετο επιστήμονα αλλά και θαυμάσιο άνθρωπο, ο οποίος έπειτα από 2 έτη υποστήριξης, φροντίδας και αγάπης, έγινε μέρος της οικογένειας μας.

Τέλος, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε άμεσα στην οικία μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναστρέψουν την κατάσταση και να αποφευχθεί το μοιραίο.

Η σύζυγος Ελένη
Τα παιδιά, Άννα και Μαρία

Δείτε εδώ την ανάρτηση στο Thebest

Είμαστε εδώ για εσάς

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατό

Το προσωπικό της κλινικής μας είναι στην διάθεση των φιλοξενούμενων νεφροπαθών για κάθε ερώτηση που αφορά στην θεραπεία υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας με αιμοκάθαρση αλλά και σε ό,τι αφορά την ευρύτερη διαμονή τους στην περιοχή μας.

ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Με την υποβολή των στοιχείων μου, συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου