Διαδικτυακή ημερίδα για την αντιμετώπιση και την επόμενη μέρα του Covid-19 συνδιοργανώνουν Η Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) σε συνδιοργάνωση με την Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) σε συνδιοργάνωση με την Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιεί ψηφιακή ημερίδα σήμερα Τετάρτη 07/07/2021 στις 19:00 με θέμα: «Covid-19: Αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα».

Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στα νοσοκομεία, στην εργαστηριακή διερεύνηση των περιστατικών αλλά και στο ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην διαχείριση της πανδημίας.

Σήμερα η ψηφιακή ημερίδα “Covid-19: Αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα”Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς οι:

Χαράλαμπος Μπονάνος, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας
Γιάννης Καρβέλης, Διοικητής της 6ης ΥΠΕ
Μάρκος Μαραγκός, Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ
Περικλής Δουζδαμπάνης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ε.Δ.Ε.Π.
Την ψηφιακή ημερίδα θα προλογίσει ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, κύριος Μάρκος Μαραγκός ο οποίος μαζί με τον κ. Περικλή Δουζδαμπάνη θα προεδρεύσουν της ημερίδας.

Ως ομιλητές συμμετέχουν οι:

  • Αργύριος Τζουβελέκης, Αν. Καθηγητής Πνευμονολογίας ΠΓΝΠ
  • Αθανασία Μουζάκη, Υπεύθυνη Εργαστηρίου COVID, Καθηγήτρια Εργαστηριακής Αιματολογίας-Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Πατρών
  • Μίνα Γκάγκα, Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου
  • Νικόλαος Σύψας, Καθηγητής Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ
  • Κεντρικός Χορηγός της εκδήλωσης: UNI–PHARMA

Χορηγός της εκδήλωσης: RAFARM

Πηγή: Pelop

Categories: ΑΡΘΡΑ

Translate »