Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου στηρίζει παρόμοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που σαν στόχο έχουν την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στην αγορά Αργύρη η Hμερίδα του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου με θέμα: ”Η ζωή μας με τα ΙΦΝΕ. Ποιες είναι οι επιπλοκές; Ποιές είναι οι μετεγχειρητικές επιπλοκές ; Τι γνωρίζεις για το Βραχύ Έντερο ;”

Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου στηρίζει παρόμοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που σαν στόχο έχουν την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Στην φωτο διακρίνεται ο πρόεδρος της ΙΕΔΕΠ νεφρολόγος κΠ Δουζδαμπάνης, η πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας κ Ν Καρακάση, ο καθηγητής Γαστρεντερολογίας της Ιατρικής Σχολής Πατρών κ Κ Θωμόπουλος και ο επιμελητής Α! Γαστρεντερολογικού τμήματος ΠΓΝΠ κ Γ Θεοχάρης. Ο κ Δουζδαμπάνης συνεχάρη την πρόεδρο του σωματείου κ Ν Καρακάση καθώς και όλους τους ομιλητές για την υψηλού επιστημονικού επιπέδου εκδήλωση.

Πηγή: Pelop

Categories: ΑΡΘΡΑ

Translate »